Gå på hundkurs i Bromma

Är du i behov av en bra och kvalitativ hundkurs i Bromma? Sirius Hundcenter vänder sig till alla som har ett intresse eller ett behov av att delta med sin hund i Solna, Bromma, Sundbyberg eller någonstans däromkring.

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag i vanliga fall, som de flesta av er vet, skriver om nöje och kultur. Det förekommer ju även såklart att jag skriver om lite andra saker som sker i vardagen och kommer med lite rekommendationer och tips till mina härliga läsare. Idag tänkte jag till exempel rekommendera det här hundcentret och dess hundkurser som jag själv har fått på med min hund Ludde som är en golden retriever på snart 4 år. Det är verkligen hur trevligt, professionellt och engagerat som möjligt på de här kurserna och jag kan seriöst inte rekommendera dem nog. Jag vet nämligen att det är många av mina läsare som dels har hört av sig och dels skrivit nere i kommentarerna angående detta då det är många av er som äger hundar och söker hundkurser. Jag har försökt mitt allra bästa med att svara på alla eventuella frågor och funderingar, men det har dock lyckats bli lite utspritt här på bloggen då jag har andra saker som jag också vill skriva om, men eftersom att ni ändå var ett par stycken som undrade så tänkte jag att jag slänger ihop ett sådant här litet inlägg där ni kan kommentera och jag kan hjälpa till att svara på frågor på ett samlat ställe liksom. Jag hoppas att detta passar er alla och att ni får all den informationen som ni vill ha.

Du gillar kanske också...