Massage eller shopping

Vissa tycker att det är värt att lägga ner en hel massa pengar på att köpa kläder och andra ägodelar. Själv så tycker jag att sådant är onödigt och jag lägger hellre ner pengar på upplevelser som resor och på njutningar som massage. För ärligt talat hur skönt är det inte med massage, helt otroligt skönt så det är definitivt väldigt mycket skönare att göra behandlingar i massage än att göra i stort sett någonting annat. Det är väldigt stor skillnad på att få massage på en riktig mottagning än vad det är att göra det på sig själv och på andra.

Därför är det värt att spara in pengarna från någonting annat istället och sen lägga ner pengarna på massagebehandlingar för det tycker jag definitivt är värt att göra. Vet ändå att jag inte kommer att kunna få ut så värst mycket mer av det utan att det bara blir lite jobbigt och inte så farligt mycket annat.

Det viktigaste när man vill ha massage är dock att man ser till att boka in det i god tid för att det i alla fall på Fajn Spa & Massage kan vara svårt att få tid ibland, för att de är väldigt populära och har väldigt många som går på behandlingar hos dem. Sen kan man alltid välja att ta en kortare behandling också om det är så, för de har många olika sorters massage, och vissa tar väldigt lång tid och vissa går relativt snabbt.

Du gillar kanske också...