Har du testat på ayurveda?

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag oftast skriver om saker som nöje och kultur. Idag så tänkte jag dock ta och skriva lite om någonting som kan kännas ganska så annorlunda från mina vanliga inlägg. Nämligen angående ayurveda för dig i Jönköping.

Innan jag skriver några ord om det så tänkte jag först och främst passa på att tacka alla er, både er som har följt med mig här ett tag på bloggen och även er som precis har trillat in här. Ni skriver alltid så positiva och drivande saker i kommentarerna, startar diskussioner och en härlig stämning på en plats som kan vara svår att ens skapa en stämning på. Men ni har verkligen lyckats och jag tycker att det är så kul att ni engagerar er på det sättet som ni gör. Jag vill bara åter igen uttrycka min tacksamhet och jag hoppas verkligen att ni fortsätter med det här för det är utan tvekan någonting som gör att jag känner mig taggad till att skriva. Det är så kul att man kan ha en trevlig diskussion om något och det tycker jag alltid att det lyckas bli i kommentarerna vad jag än skriver om. Jag vet inte vad ni tänker och tycker, men jag tror inte att det är så vanligt nämligen. Jag antar att jag bara har turen att ha så fantastiska läsare.

Hur som helst så tänkte jag skriva några ord om Ceder Veda som är ett företag i Jönköping som erbjuder dels massagebehandlingar, men även saker som hälsovägledning, pedikyr och skogsbad. Det var många av er som frågade i förra veckan då jag la ut ett inlägg där jag nämnde det här stället. Jag tycker utan tvekan att ni bör ta er dit och pröva på att komma bort lite, så som jag gjorde, från en stressig vardag.